Mobile Màrqueting

La quota de penetració d’Smartphones i Tablets i el seu índex de navegació a Internet creix a un ritme molt elevat, calculant que al 2013 la navegació des d’un terminal mòbil superi a la de l’ordinador.

A Enfusión gestionem les teves campanyes de Màrqueting per a mòbils. Posem a la teva disposició solucions personalitzades per a què t’anticipis a la teva competència i augmentis la quota de mercat des d’aquest mitjà.

Comunicació i Promocions via SMS

Informa de totes las novetats de la teva empresa mitjantçant missatges de text. Una manera fàcil i ràpida d’interactuar amb els teus clients.

SEO per dispositius mòbils i tablets

A Espanya, el 20 % de las cerques es realitzen a través del mòbil i aquest nombre va creixent a un ritme impressionant. Per aquesta raó, els nostres especialistes de SEO et posicionen a cercadors des de mòbils i tablets per aconseguir, a part d’aconseguir més visites, la facilitat de la compra online.

Campanyes de publicitat a cercadors (AdWords) optimitzades per a mòbils

Per optimitzar aquest recurs i incrementar la rendibilitat de la teva inversió a AdWords et proposem la creació d’una campanya específica per a mòbils amb anuncis de text i creativitats (banners) amb tamany i efectes ideals per aquest mitjà.

Agencia SEO Barcelona

¿Te ha gustado? Ponte en contacto