Disseny Gràfic com a clau per a l’estratègia de Màrqueting

Necessites un bon disseny? Consulta’ns!
La teva empresa no és com les altres i per demostrar-lo què millor que comptar amb una identitat gràfica capaç de reflectir els valors i idees diferencials d’aquesta.
Comptar amb una identitat corporativa capaç d’atraure l’atenció, fàcil d’entendre i de recordar, i que generi confiança i credibilitat és la base per a un negoci que vol perdurar en el temps.

T’ajudem a crear la teva marca

A Enfusión hem ajudat a un bon nombre d’empreses a crear la seva identitat de marca, des de la creació del naming que millor pot definir a l’empresa i el producte, passant per la representació visual de la mateixa a través del disseny de logotip i tot el material de presentació corporativa.
Els nostres dissenyadors gràfics estudien els valors i identitat de la teva empresa per definir els colors, tipografies i elements que millor representen la teva marca.

Gràfica promocional

Per a les empreses que ja tenen definida la seva imatge, oferim tots els serveis de disseny gràfic aplicats a la promoció de la seva marca. Disseny d’estands, expositors, material per a punt de venda i tot tipus de presentacions corporatives i comercials.

Disseny Gràfic que funciona online i offline

Som conscients que la realitat de les empreses ja no distingeix entre comunicació online i offline, per això, desenvolupem i apliquem dissenys que funcionen en qualsevol plataforma i qualsevol format.

Diseño de Logotipo Barcelona

T'ha agradat? Posa't en contacte