La Estratègia comença abans de què existeixi el Web

Per a què un web sigui rentable, s’ha de pensar més enllà d’un disseny atractiu. És necessari plantejar-se des del principi els objectius que es vulguin aconseguir i, a partir d’aquí, posar en marxa l’estratègia online més adequada per aconseguir resultats.
Una estratègia sempre es personalitza per a cada client.

Webs que evolucionen amb les necessitats de l’usuari

Desenvolupar un projecte web accessible tenint en compte la Usabilitat (UX), és essencial per a què l’experiència de l’usuari sigui positiva mentre navega pel teu web. La nostra feina consisteix a crear webs atractius, funcionals i fàcils d’entendre mitjantçant botons, enllaços, etc. amb l’objectiu de facilitar la visita a l’usuari, i aconseguir que el seu pas per la pàgina sigui una experiència agradable.

El disseny que transmet confiança i professionalitat

El Disseny Web és un dels apartats més fascinants dins el desenvolupament d’un projecte Web. Aquí hem de transmetre confiança, eficiència i professionalitat, en definitiva, els valors d’una empresa.

Com maquetem el teu Web. Què és la Maquetació Web?

Es tracta de transformar el disseny aprovat pel client en un llenguatge que entenguin els navegadors. És una part del projecte molt delicada i, realment, és la que consum la major part del temps que necessita el projecte.

A Enfusion, treballem amb els següents llenguatges de programació:

– HTML5
– CSS3.
– Javascript
– PHP.
– Etc

Agencia SEO Barcelona

T'ha agradat? Posa't en contacte