Desenvolupament web e-commerce

A Enfusión treballem amb el client i no pel client, i això es nota en cada detall. Als projectes d´ e-commerce el primer que fem és escoltar, escoltar i escoltar per poder posar-nos a la seva pell, impregnar-nos del seu coneixement i experiència, i començar a plantejar un model d´ e-commerce personalitzat i adaptat 100% a les seves necessitats, tant a nivell de programació com de disseny.
Els objetius han d´estar clars des del començament per poder crear solucions tangibles i complir les expectatives. Per aquest motiu, hem desenvolupat una metodologia pròpia que es basa en una planificació de cada etapa de desenvolupament web.

Planificació e-Commerce

Involucrem el client en el procès des de l´ inici, i encara que cada projecte requereix de necessitats diferents, sempre seguim unes pautes comunes. El primer pas és conèixer les raons i objetius pels quals s´ està realitzant l´ encàrreg. Amb tota aquesta informació proporcionada mitjançant diferents briefings, creem un document que conté totes les dades analitzades i resumides.
A partir d´ aquest informe, el nostre equip d´ experts en les diferents àrees: Disseny, Programació Web, SEO, UX, Social Media, Content, Copywriting, SEM… es posen a treballar per crear una proposta comuna amb les idees principals esbossades i poder transmetre una identitat visual, un to i una història; aquesta es presenta al client per la seva aprovació, i després obtenir-la, s´ estableix un calendari amb dates d´ entrega i publicació concretes.
Tot el projecte està dirigit per un Cap d´ Equip que controla i centralitza la comunicació entre el client i Enfusión perquè cap dada es perdi entre els diferents interlocutors.

Cobrim les teves necessitats + disseny personalitzat

Comptem amb solucions avançades i a mida de desenvolupament web e-commerce per construir la teva e-shop o potenciar el teu actual negoci on-line. Depenent de les teves necessitats implantarem la tecnologia adequada per la teva botiga online: Magento, WordPress, Prestashop, Joomla… EL CVS més adient pel teu cas.
Els nostres projectes d´ e-commerce són innovadors i totalment adaptats als cercadors. Ser responsive i estar optimitzat per a cercadors són dos requeriments indispensables.
¿Què ens caracteritza en e-commerce? H2
Disseny i programació e-commerce personalitzada.
Estructures web e-commerce sòlides, planificades i efectives.
Usabilitat i navegabilitat optimitzada.
Posicionament SEO optimitzat.
Solucions per a negocis B2B i B2C a mida.
Responsive Web Design.
Integració amb xarxes socials.
Eines pròpies d´ execució, anàlisi i seguiment de campanyes.
Direcció sòlida i unificada de projectes e-commerce.

Diseño Web Responsive Barcelona
 Desarrollo-Web-Html5
Desarrollo-Web-CSS3
Desarrollo-Web-Responsive-Barcelona
Desarrollo-Web-con-Wordpress

T'ha agradat? Posa't en contacte